Provlöpning 23 april

Söndagen den 23 april har du möjlighet att provspringa den långa Husky Trail-banan. Banan är 17 kilometer lång och tillsammans med två arrangörer blir du guidad runt den nya banan. Vi startar klockan 10.00 från Motionscentralen på Mösseberg i Falköping. Vid behov delar vi upp oss i två olika grupper.

Provlöpningen äger rum tre veckor innan själva tävlingen. Det blir alltså en perfekt uppladdning där du får möjlighet att känna på terrängen, få ett bra träningspass och träffa andra glada löpare. Provlöpningen är öppen för alla, oavsett om du är anmäld till tävlingen eller inte. Ju fler vi blir desto roligare är det! Du bör dock vara en van löpare som klarar av att springa 15-20 kilometer i lugnt tempo utan problem.

Under provlöpningen är det bra om du har med dig någon form vätskebälte eller liknande. Vi kommer göra regelbundna pauser för att fylla på energidepåerna. Eventuellt kommer det finnas en vätskestation ute längs banan också. Vi tar ut en symbolisk anmälningsavgift på 50 kronor för alla som är med. Betalning sker på plats, antingen kontanter eller via Swish. Efter provlöpning finns det möjlighet att duscha och byta om i Motionscentralen.

Vill du vara med? Klicka här för att anmäla dig.

Välkommen!